چگونگی ذخیره سازی و نگهداری از شیر دوشیده شده از مادر

ارسال شده در شهریور ۲۸ام, ۱۳۹۵ موضوع مادر و کودک توسط

مادرانی که به هر دلیلی لازم است شیر خود را دوشیده و ذخیره کنند تا در مواقع لزوم نوزاد استفاده کند ، باید در مورد نهوه دوشیدن، ذهیره و نگهداری شیر، و همچنین چگونگی استفاده از آن به خوبی مطلع باشند تا بتوانند به بهترین و سالم ترین شیوه شیر خود را در اختیار نوزاد قرار دهند.

نتیجه تصویری

ظرف های پلاستیکی برای جمع آوری و ذخیره شیر بهتر از ظرف های شیشه ای هستند، نه فقط به دلیل دیرتر شکستن ، بلکه به آن خاطر که لکویست ها یا گلبولهای سفید موجود در شیر مادر به جدار ظرف شیشه ای می چسبند و خاصیت خود را از دست می دهند. لیوان و بطری که برای دوشیدن و ذخیره کردن شیر مورد استفاده قرار می گیرند ،‌همیشه باید قبلا جوشانده شوند و پس از خنک شدن مورد استفاده  قرار گیرند،‌شیر دوشیده  شده را باید بلافاصله داخل یخچال و یا فریزر قرار داد. شیر دوشیده شده در درجه حرارت اتاق به شرطی که دور از آفتاب ،‌گرمای چراغ و یا شوفاژ باشد،‌حداکثر ۶ تا  ۸ ساعت قابل استفاده است ولی باید توجه داشت ،‌شیری که در درجه حرارت اتاق نگهداری شده باشد دیگر قابل فریز کردن نیست .. شیر دوشیده شده را می توان تا ۴۸ ساعت در بخچال نگهداری نمود و یا ظرف ۳۰ دقیقه اول در یخچال گذاشت ،‌ سپس فریز کرد. ظرفی که برای فریزر کردن به کار می رود باید فقط تا سه چهارم از شیر پر شود تا جای یخ زدن نیز داشته باشد. بهتر است روی ظرف ،‌تاریخ دوشیدن  شیر هم ثبت شود تا در هر بار استفاده ، اول شیرهای قدیمی تر مصرف گردد. در صورتی که شیر مادر در قسمت جایخی یخچال نگهداری شود، تا دو هفته و در فریزرهای معمولی‌( ۱۸ – درجه ) تا ۳ ماه و درفریزرهای صنعتی (‌۳۲ – درجه سانتی گراد) تا ۶ ماه قابل استفاده است .

ارسال نظر به




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>